Com pot danyar el nostre cos? | Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Com pot danyar el nostre cos?

Quan s’està exposat a diferents càrregues mecàniques o a factors de risc ergonòmics, hi ha una probabilitat que el cos es pugui malmetre a causa del treball. Per això cal realitzar una gestió i un control dels riscos ergonòmics amb la finalitat de prevenir les lesions i les patologies musculoesquelètiques.

A continuació es presenten les malalties o patologies musculoesquelètiques denominades «d’origen laboral» que són aquelles que s’associen amb l’exposició al treball i a diferents factors que, en ser-hi presents, poden generar-les.

Per a una millor comprensió, es classifiquen per la zona del cos on es desenvolupen.

Les espatlles

La tendinitis del manegot dels rotatoris correspon a la inflamació dels tendons dels músculs que conforma el…

Veure’n més los hombros

Els colzes

L’epicondilitis és una lesió per esforç repetitiu en el moviment de pronació-supinació forçada (portada fins al límit), també anomenada…

Veure’n més los codos

Els canells, les mans i els dits

La síndrome del túnel carpià és un quadre clínic ubicat a la zona del canell, provocat per una…

Veure’n més las muñecas, mano y dedos

La columna

La cervicàlgia correspon a una contractura muscular incontrolable i persistent a la regió cervical posterior, que genera dolor a la regió cervical.

Veure’n més la columna