Política de privacitat | Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Política de privacitat

La confidencialitat, el secret professional i la seguretat són valors primordials del web activamutua.es i de la seva entitat promotora: Activa Mútua.

La informació intercanviada amb la mútua té caràcter confidencial i, per això, Activa Mútua garanteix la privacitat de l’usuari associat o visitant d’activamutua.es (en endavant, el Client) en totes les seccions d’activamutua.es i en totes les interaccions amb ell que ho requereixin.

1. Protecció de dades. Activa Mútua compleix amb les mesures i els nivells de seguretat de protecció de les dades personals exigides per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i els seus reglaments de desenvolupament. Les dades personals obtingudes a través d’activamutua.es són objecte de tractament automatitzat i s’incorporen a fitxers de titularitat d’Activa Mútua, que n’és l’entitat responsable.

L’emplenament de formularis inclosos al lloc web o l’enviament de correus electrònics o altres comunicacions a activamutua.es implica el consentiment exprés del Client a la inclusió de les seves dades de caràcter personal a aquest fitxer automatitzat d’Activa Mútua.
El Client pot exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició segons el que preveu la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i altres normatives aplicables en aquest sentit, a través del correu electrònic: lopd@activamutua.es

2. Seguretat de la informació. Segons la normativa vigent, Activa Mútua utilitza les mesures tècniques i els sistemes necessaris per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració indeguda o l’accés no autoritzat a les dades. És responsabilitat del client assegurar-se que en entrar al lloc www.activamutua.es accedeix al lloc correcte i que el seu equip està degudament protegit de virus i programari espia.

3. Secret de la comunicació. Les comunicacions realitzades entre els Clients i Activa Mútua a través del web són confidencials, de manera que ambdues parts es comprometen a mantenir les credencials per a l’accés a les zones restringides en secret.

4. Recollida i utilització de la informació personal. La direcció IP utilitzada per accedir al web d’Activa Mútua és emmagatzemada en compliment del que disposa l’article 12 de la Llei 34/2002, d’11 de juny, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i amb motiu de realitzar estudis de les tendències de navegació, d’administració i de realitzar un seguiment de la utilització del lloc en el seu conjunt.

5. Navegació amb galetes. El lloc web d’Activa Mútua (activamutua.es) utilitza galetes –petits fitxers de dades que es generen a l’ordinador de l’usuari i que permeten obtenir informació al voltant del disseny de continguts que l’usuari va escollir en la seva primera visita al nostre web– i elements de seguretat que intervenen en el control d’accés a les àrees restringides. L’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes. Malgrat tot, Activa Mútua no es responsabilitza del fet que la seva desactivació impedeixi el bon funcionament del lloc web d’Activa Mútua.

6. Cessió d’informació personal a tercers. Activa Mútua no ven, cedeix, ni transmet de cap manera informació personal dels seus Clients a tercers. No obstant això, a efectes estadístics es poden facilitar dades dissociades a tercers del trànsit del lloc web, assegurant l’anonimat del Client.

7. Aplicabilitat a altres llocs web. El lloc web d’Activa Mútua (activamutua.es) pot contenir enllaços a altres llocs web. S’ha de tenir en compte que Activa Mútua no disposa de cap tipus de control ni ostenta cap tipus de responsabilitat sobre les polítiques o mesures de protecció de dades d’altres llocs web.

8. Utilització de l’adreça de correu electrònic del Client. Activa Mútua pot remetre correus electrònics al Client, en ser-li facilitada l’adreça per part seva, sota les condicions expressament i prèviament acceptades. Per protegir-ne la privacitat, el Client disposa de control absolut sobre la recepció d’aquests correus. Així, el Client pot optar per no rebre la majoria dels tipus de comunicacions d’Activa Mútua marcant l’apartat corresponent en la seva informació de compte o seguint les instruccions que figuren clarament en cada correu electrònic enviat.

A continuació es recullen els diferents tipus de comunicacions que activamutua.es pot remetre periòdicament:

  • Es remet als Clients nous un correu electrònic de benvinguda amb la finalitat de verificar la contrasenya i l’identificador del Client. També es remeten correus d’actualització del lloc web i dels serveis.
  • Activa Mútua pot posar-se en contacte amb el Client per correu electrònic o telèfon per resoldre dubtes en relació amb qualsevol servei que hagi contractat.
  • Es remet una notificació per obtenir l’autorització expressa per rebre informació comercial sobre productes i serveis, ofertes especials i butlletins de notícies de qualssevol dels serveis d’Activa Mútua.

El Client pot establir les comunicacions que consideri oportunes amb Activa Mútua, especialment si es desitja realitzar:

  • Accés, correcció, actualització de la informació personal: Si la informació de registre que el Client facilita és errònia o ha canviat, podrà corregir-la o actualitzar-la posant-se en contacte amb Activa Mútua a través dels diversos canals disposats a tal efecte.
  • Cancel·lació. La cancel·lació de l’associació a Activa Mútua per part del Client suposa, a més, la cancel·lació de l’accés a l’àrea registrada d’activamutua.es i de tots els serveis que requereixen estar associat que s’hi ofereixen.

9. Canvis en la política de seguretat i la protecció de dades. Activa Mútua es reserva el dret de modificar la seva política de seguretat i protecció de dades de manera discrecional, sempre en relació amb la legislació espanyola vigent en matèria de protecció de dades, amb efectes en la data de publicació d’aquesta modificació a www.activamutua.es.
Els canvis que afectin al tractament de dades personals també es comunicaran als interessats per correu electrònic o altres vies.