La plantilla d'Activa Mútua de Sevilla dona regals nadalencs a 30 menors en situació de vulnerabilitat | Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

La plantilla d’Activa Mútua de Sevilla dona regals nadalencs a 30 menors en situació de vulnerabilitat

La plantilla d’Activa Mútua de Sevilla dona regals nadalencs a 30 menors en situació de vulnerabilitat
21 des

La plantilla d’Activa Mútua de Sevilla dona regals nadalencs a 30 menors en situació de vulnerabilitat

L’entitat col·labora amb un programa de la Fundació Cepaim d’ajuda a famílies en risc d’exclusió.

El personal de la delegació d’Activa Mútua a Sevilla ha donat 30 regals a nens i nenes de famílies en situació de vulnerabilitat . Una iniciativa que s’emmarca dins de les accions del primer Pla de Voluntariat Corporatiu d’Activa Mútua que es va posar en marxa el mes d’octubre passat.

Els presents van ser lliurats als nens per els/les treballadors/es de la delegació d’Activa Mútua a Sevilla durant una festa de nadal que va tenir lloc el dijous 20 de desembre, organitzada per la Fundació Cepaim, com a part del “Programa integral per a la inclusió activa, la dinamització comunitària i la participació en zones d’exclusió social”, finançat pel Ministeri d’Igualtat, Serveis Socials i Sanitat, i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Socials de la Junta d’Andalusia, a través d’una subvenció amb càrrec a l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF).

Així doncs, com a part del treball diari de la Fundació Cepaim amb famílies en risc d’exclusió social per a promoure la seva dinamització i desenvolupament, des del Centre d’Acció Comunitària en la Macarena, s’implementa el Programa Integral per a la Inclusió activa, la dinamització comunitària i la participació social en zones d’exclusió social. Mitjançant Dinamització Social IRPF Andalusia s’atén diàriament a famílies d’origen immigrant, sol·licitants d’asil o persones espanyoles amb baixos recursos.

Pel que fa als nens i nenes -amb edats compreses entre 1 i 12 anys- aquest mateix programa els organitza específicament tallers que promouen la igualtat, la cooperació, el reciclatge i la interculturalitat. A més, amb motiu d’aquestes festes nadalenques, s’ha amenitzat les seves tardes amb jocs, manualitats, projecció de pel·lícules i la comentada festa del 20 de desembre, on se’ls va fer lliurament dels regals que havien demanat en les seves cartes als Reis Mags.

La Fundació Cepaim és una entitat sense ànim de lucre per a la convivència i la cohesió social. Treballa des de 1994 per a promoure un model de societat inclusiva i intercultural que faciliti l’accés ple als drets de ciutadania de les persones més vulnerables de la nostra societat i, de forma especial, de les persones migrants.

El primer Pla de Voluntariat Corporatiu d’Activa Mútua subscriu els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides per a 2030, com acabar amb la fam, la pobresa i les desigualtats, fomentar l’educació de qualitat, la vida saludable i el consum responsable, o protegir el clima i els ecosistemes. Amb aquest propòsit, els treballadors i treballadores d’Activa Mútua utilitzen “Welever”, una plataforma App i Web que connecta a persones i organitzacions per a coordinar iniciatives d’acció social que converteixin el nostre planeta en un lloc més sostenible, solidari i just.

Per a més informació, contacti amb: comunicacion@activamutua.es

Realitzar un comentari


*