Com puc gestionar-los a la meva empresa | Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Com puc gestionar-los a la meva empresa

Aquest portal va dirigit a l’empresari que ha assumit la gestió de prevenció de riscos laborals, al delegat de prevenció i al recurs preventiu.

Tot i que la gestió dels riscos de trastorns musculoesquelètics a causa de l’activitat física requereix d’un especialista en l’àrea, aquests rols tenen un paper important per avançar en la millora contínua de les condicions de treball i la reducció de riscos laborals.

Per tal que puguis contribuir a la gestió de la prevenció dels trastorns musculoesquelètics a l’empresa, et presentem en aquest diagrama els passos a seguir:

Què és l’exposició a un perill?

Un perill ergonòmic és una condició relacionada amb l’esforç físic que pot haver-se de dur a terme o no en un lloc de treball.

Veure’n més qué es exposición a un peligro

Com identificar els perills?

  • Identificació d’aixecament manual de càrregues.
  • Identificació de treball repetitiu.
  • Identificació d’utilització de PVD.
Veure’n més cómo identificar los peligros

Quins són els factors determinants del risc?

El factor de risc ergonòmic és una característica que descriu el treball. Aquesta característica pot incrementar la probabilitat de desenvolupar…

Veure’n més cuales son los factores determinantes del riesgo

Descarrega l’eina de l’autodiagnòstic

L’eina de diagnòstic ergonòmic CeneActiva t’ajudarà a identificar les possibles intervencions de millora als llocs de treball i reduirà l’exigència física i el risc de desenvolupar trastorns.

Veure’n més descarga la herramienta de autodiagnóstico

Quines millores puc fer a l’empresa?

Considerarem una millora qualsevol canvi que es produeixi a l’empresa que redueixi l’exigència física dels treballadors i, per tant, reduirà el risc de desenvolupar trastorns musculoesquelètics.

Veure’n més qué mejoras puedo hacer en la empresa