Accessibilitat | Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

Accessibilitat

Nivell d’adequació

Tots els projectes web públics d’Activa Mútua han estat produïts seguint les directrius d’accessibilitat proposades per la iniciativa d’accessibilitat web, coneguda per les seves sigles en anglès WAI, del W3C, i satisfan, en la mesura que és possible, els punts de verificació de prioritats 1 i 2.

El compliment d’aquests punts de verificació atorguen un nivell d’adequació etiquetat amb una doble A, les pautes del qual poden ser consultades al web del W3C en el document titulat “Pautes d’Accessibilitat al Contingut en el Web 1.0″.

El contingut publicat a les pàgines d’Activa Mútua compleix els estàndards d’accessibilitat al 98%. És possible que alguns d’aquests continguts no hagin pogut ser adaptats o estiguin en fase d’adaptació a nous formats optimitzats. Us convidem a posar-vos en contacte amb nosaltres si considereu que algun dels continguts no arriba a complir la seva funció accessible, si creieu que existeixen tècniques millorables o, simplement, si opineu que algun fragment no val la pena que sigui etiquetat com a accessible.