TME | Activamutua

Utilització de galetes

Aquest lloc web utilitza galetes per tal que podeu gaudir-ne plenament. Si continueu navegant esteu consentint l’acceptació d’aquestes galetes i l’acceptació de la nostra política de galetes, Cliqueu a l’enllaç per a més informació.

ACEPTAR

Cambiar idioma

Ir al contenido principal de la página

A  Activa Mútua, compromesos amb la prevenció, tenim com a objectiu promoure la cultura preventiva entre les nostres empreses mutualistes amb la finalitat de reduir la sinistralitat laboral.

El terme trastorns musculoesquelètics (TME) es refereix a afeccions i/o malalties que involucren els tendons, els músculs, els nervis i altres estructures que suporten i estabilitzen el cos humà.

El propòsit d’aquest portal dedicat als TME és donar a conèixer les parts del cos que amb freqüència poden estar relacionades amb TME d’origen laboral  i els factors de riscos presents en els entorns laborals que presenten aquests TME, així com abordar estratègies de gestió d’aquest important problema per a les empreses.

­­Què són els TME?

Descobreix què són els TME, com funciona el nostre cos i els motius pels quals cal realitzar una gestió i un control dels riscos ergonòmics amb la finalitat de prevenir lesions i patologies musculoesquelètiques.

Veure’n més sobre qué son los TMES

Com puc gestionar-los a la meva empresa?

Aquest portal de trastorns musculesquelètics et proporciona unes pautes d’actuació respecte a la identificació de perills i les possibles intervencions a dur a terme davant d’ells.

Veure’n més sobre como puedo gestionarlos en mi empresa

Casos pràctics

T’oferim una sèrie de casos pràctics en les àrees d’aixecament manual de càrregues, treball repetitiu i treballs amb ordinador, com a exemples de la prevenció dels TME.

Veure’n més sobre los casos prácticos